Дорогі першокурсники! Вітаю Вас із вступом на фізико-технічний факультет до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – одного із найстаріших вищих навчальних закладів Івано-Франківської області, який незабаром святкуватиме своє 80-ти річчя.

Позаду нелегкі випробування: екзамени, ЗНО, конкурси. Однак ці труднощі – тільки початок складного й захоплюючого шляху до вершин Знань. Прекрасний час – студентська пора. Вам читатимуть лекції найкращі викладачі і професори, які проторували свій шлях у науці, їхні наукові праці знають не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Ви працюватимете в наукових лабораторіях, і багато з Вас не тільки зроблять свої перші наукові дослідження, а й присвятять своє життя науці. На нашому факультеті дають глибокі фундаментальні знання, тут створено умови для розвитку в новітніх галузях знань. Випускники Прикарпатського університету завжди відзначалися високим рівнем підготовки, широтою світогляду і самовідданою працею на благо Вітчизни. Бажаю Вам гідно продовжити їхні традиції.

Щоб досягти цієї високої мети, треба багато й наполегливо працювати. Отож якщо Ви навчитеся цього – то вирішуватимете найскладніші завдання, які ставитиме перед Вами життя.
Бажаю Вам повною мірою скористатися можливостями, які дає університет, і здобути високоякісну освіту. Хай буде у Вас багато перемог – творчих і наукових. Бажаю знайти своє місце в житті. Все – у ваших руках!

 

Декан фізико-технічного факультету, І. Гасюк