Результати другого етапу другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціальності «Фізика та астрономія»

8 квітня о у системі Cisco Webex Meetings відбулося онлайн засідання галузевої конкурсної комісії другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціальності «Фізика та астрономія».

Засідання проходило у вигляді підсумкової науково-практичної конференції, де свої наукові роботи презентували 9 студентів з різних закладів вищої освіти України, яких було запрошено за результатами першого етапу другого туру конкурсу.

За результатами конкурсу 2 студентів нагороджені дипломами І ступеня, 3 студентів нагороджені дипломами ІІ ступеня і 4 студентів нагороджені дипломами ІІІ ступеня.

Приємно зазначити, що диплом І ступеня отримала студентка фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Катанова Лілія (науковий керівник – професор Никируй Любомир).

Вітаємо переможців та їх наукових керівників.