День абітурієнта в Прикарпатському національному університеті

08 квітня 2023 року в Прикарпатському національному університету імені Василя Стефаника було проведено День абітурієнта в режимі онлайн. Перед майбутніми студентами виступив ректор Університету Ігор Цепенда. В свій промові ректор наголосив, що сьогодні перед кожним абітурієнтом відкриваються унікальні можливості здобути професійну освіту в ПНУ. Далі з презентаційною доповіддю, щодо всіх деталей вступу у 2023 році, виступив відповідальний секретар Приймальної комісії, проректор з науково-педагогічної роботи Едуард Лапковський. Основні важливі моменти презентаційної доповіді секретаря Приймальної комісії Університету, доповнював заступник директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Іван Любінець. Після завершення основної частини заходу абітурієнти мали змогу приєднатися до персональних кабінетів інститутів та факультетів ПНУ.

На фізико-технічному факультеті майбутніх студентів привітав декан факультету професор Іван Гасюк. Декан ФТФ розповів абітурієнтам про спеціальності і освітні програми за якими ведеться підготовка здобувачів вищої освіти. Гаранти освітніх програм ФТФ представили абітурієнтам змістовні презентації бакалаврських освітніх програм та навели конкретні приклади працевлаштування випускників на підприємствах, компаніях та установах Івано-Франківського регіону. Зокрема, майбутнім вступникам було продемонстровано наступні освітні програми: “Інженерне матеріалознавство”, “Комп’ютерна інженерія”, “Комп’ютерне проектування інтегральних схем”, “Середня освіта (фізика та математика)”, “Комп’ютерна фізика” та “Прикладна фізика та наноматеріали”.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, учні дізналися багато цікавого про освітні програми, працевлаштування випускників, можливості навчання за програмами подвійних дипломів та матеріально-технічну базу фізико-технічного факультету. Декан та гаранти ОП ФТФ дали відповіді на запитання учнів ліцеїв, які були поставлені при онлайн-спілкуванні. Організатори зустрічі висловлюють вдячність всім учасникам за їхню участь в організованому ПНУ заході та бажають успіхів при вступі до Університету.