На фізико-технічному факультеті відбулася зустріч студентів із представником IT-компанії SoftServe

09 квітня на кафедрі комп’ютерної інженерії та електроніки фізико-технічного факультету відбулася зустріч із керівником «Центру розвитку талантів» ІТ-компаній SoftServe в Івано-Франківській та Закарпатській областях Юрієм Безгачнюком. На зустріч були запрошені здобувачі вищої освіти ФТФ, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Комп’ютерна інженерія» бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри КІЕ.

Варто зазначити, що компаній SoftServe працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг понад 30 років та є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі й другою найбільшою ІТ-компанією України за кількістю співробітників.

Керівник «Центру розвитку талантів» ІТ-компанії SoftServe Юрій Безгачнюк представив для здобувачів презентацію на тему «Популярні напрямки роботи в ІТ галузі». Під час зустрічі слухачі дізналися актуальну інформацію про розширення географії офісів компанії в Україні та за кордоном, отримали інформацію про основні напрямки розвитку компанії SoftServe, які є перспективними в області створення і впровадження сучасних інформаційних систем, а також можливості стажування та подальшого працевлаштування в компанії. Крім того, Юрій Безгачнюк представив відомих у світі партнерів компанії, з якими укладені угоди, та розроблені проєкти компанії, які мають широке впровадження в багатьох сферах бізнес-економіки.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, студенти дізналися багато цікавої інформації в області створення і впровадження програмно-апаратних продуктів в різних галузях економіки та отримали вичерпні відповіді на поставлені питання.

Адміністрація фізико-технічного факультету, викладачі та студенти кафедри КІЕ, щиро вдячні керівнику «Центру розвитку талантів» компанії SoftServe Юрію Безгачнюку за проведену лекцію та плідну співпрацю в галузі інформаційних технологій.