Фізико-технічний факультет продовжує співпрацю з IT-компаніями Івано-Франківського регіону

08 червня на кафедрі комп’ютерної інженерії та електроніки фізико-технічного факультету відбулася зустріч із представниками ІТ-компанії NetLS.

На зустріч були запрошені здобувачі вищої освіти ФТФ, які навчаються на освітній програмі ”Комп’ютерна інженерія” бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти. Від компанії NetLS в зустрічі взяли участь Яцюк Ольга (HR-Generalist) та Костянтин Кецкало (Middle Full-Stack .NET Developer).

Костянтин Кецкало представив студентам презентаційну доповідь на тему: “Код, креатив та гумор: цікаві історії з життя програміста”. У своїй доповіді спікер представив рейтинг зарплат ІТ спеціалістів в Україні, розповів про різні аспекти програмування мовою С#, про життєвий цикл проєктів, технології розроблення мобільних додатків на різних платформах, можливості автоматизованих тестів та хмарних технологій (azure).

Варто зазначити, що компанія NetLS орієнтована на розвиток регіонального бізнесу та на сьогодні розширює свій персонал. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються на випускних курсах освітньої програми ”Комп’ютерна інженерія” є унікальна можливість пройти стажування в компанії NetLS та в подальшому отримати офіційне працевлаштування.

Відрадно, що за результатами проведеної зустрічі фахівці компанії NetLS готові надавати рекомендації щодо удосконалення освітньої програми ”Комп’ютерна інженерія”, шляхом оновлення та включення нових вибіркових освітніх компонент, які поглиблюють практичний досвід здобувача на ринку праці регіону, а також регулярно залучатися до проведення цікавих семінарів, лекцій та круглих столів зі здобувачами вищої освіти та викладачами кафедри КІЕ.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері, студенти дізналися багато цікавої інформації в області створення і впровадження програмних продуктів та отримали вичерпні відповіді на поставлені питання. По завершенні зустрічі представники компанії NetLS провели зі студентами цікаві квести.

Адміністрація фізико-технічного факультету, викладачі та студенти кафедри КІЕ, щиро вдячні фахівцям компанії NetLS за проведені заходи та узгоджені спільні дії, щодо подальшої плідної співпраці в галузі інформаційних технологій.