З НОВИМ РОКОМ!

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі, працівники та випускники університету, наші партнери, колеги та друзі! Вітаємо усіх з Новим Роком! Нехай цей час принесе нам всім щастя, мир та віру у краще майбутнє.

Вже майже другий рік поспіль, з початком повномасштабного вторгнення, ми вчимося жити заново. Кожен з нас відчув на собі біль та розпач за втратами, які несе наша країна. Наші сподівання на 2024 рік є незмінними. Ми в очікуванні славної та справедливої Перемоги на усіх фронтах завдяки нашим захисникам, волонтерам та небайдужим людям, які продовжують тут жити, працювати та навчатися і розбудовувати свою країну. Нехай кожен українець буде наповнений силами для досягненнями великих цілей. Щоб кожен день Нового Року був сповнений впевненості та натхнення.

Дякуємо нашим освітянам, які продовжують формувати громадську свідомість та сприяють розвитку української еліти. Ви ті, хто підтримує культурне та інтелектуальне надбання суспільства. Переконані, що у 2024 році наш університет розширить свої освітні горизонти, адже освічена громада – це основа процвітання держави.

Вірте у себе, вірте у свою країну та у майбутнє, яке ми разом зуміємо забезпечити миром, благополуччям та достатком. Після кожного випробування ми стаємо тільки міцнішими, а наша Україна завжди буде символом незламності, відваги та прогресу!

Новий Рік – нові можливості! І навіть у час війни, ми зуміємо подолати усі труднощі та реалізувати нові ідеї, які принесуть нам неабиякі результати!