Наші випускники!

Випускниця фізико-технічного факультету, аспірантка Ірина Гатала отримує нагороду Garrett T. Heberlein Endowed Award for Excellence in Teaching.

Ірина Гатала, аспірантка кафедри фізики та астрономії Університетe штату Вейн, нещодавно була обрана лауреатом нагороди Garrett T. Heberlein Endowed Award for Excellence in Teaching for Graduate Students.

Ця нагорода, заснована завдяки внескам колишнього віце-президента з досліджень і декана вищої школи Гері Геберлайна, відзначає аспірантів університету, які забезпечують високій рівень освіти.

Протягом останніх трьох років Ірина Гатала працювала асистентом викладача на п’яти різних курсах факультету фізики та астрономії, включаючи три вступні курси фізики для студентів бакалаврату.

Ірина Гатала описує свій стиль викладання як «Дій і навчайся», що є творчим підходом, який дозволяє студентам зануритися в практичне моделювання, водночас активно залучаючи їх до обговорень, які розширюють актуальність матеріалу поза аудиторією. Вона насолоджується можливістю ділитися своїми знаннями зі студентами та вчитися, навчаючи.

Завідувач кафедри доктор Ed Cackett висунув Гаталу на нагороду, заявивши, що «Ірина дуже піклується про студентів і процвітає в роботі».

Ірина Гатала продемонструвала взірцеву відданість тому, щоб її стиль викладання був корисним для всіх учнів. Вона використовує такі методи, як надання прикладів сценаріїв для ілюстрації концепцій, постановка запитань, щоб дозволити студентам дійти власних висновків, і написання формул для узагальнення інформації.

Один студент поділився: «Що відрізняє Ірину від інших, так це її дивовижне поєднання знань, доброзичливості та терпіння, які вона постійно демонструє у спілкуванні зі студентами».

Ірина Гатала описує свої цілі як створення сприятливого навчального середовища, щоб студенти могли ставити запитання, бути готовими надати додаткову допомогу, і щоб її студенти залишали урок з усмішкою та більше знань, ніж вони прийшли.

«Важливо, щоб ми відзначали тих, хто робить все можливе, щоб допомогти студентам досягти успіху, – сказав доктор Ed Cackett, – і скористайтеся нагодою, щоб подякувати їм за їхню відданість і пристрасть».

Більше інформацію за покликанням.