Відбувся Обласний турнір юних фізиків

23 жовтня на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (навчальний корпус) відбувся Обласний турнір юних фізиків. У турнірі взяло участь 4 команди: “Спалах”, “ЗНО”, “Юні фізики”, “Каскад”. За умовами проведення турніру призові місця отримали Команди “Юні фізики” та “ЗНО”, проте варто відзначити високий рівень підготовки усіх команд! Оригінальні розв’язки, вдалі експерименти, відмінні знання фізики та розуміння ролей гри мали можливість спостерігати учні, ведучий, організатори турніру,  керівники команд і високоповажне журі під головуванням декана фізико-технічного факультету- проф.Гасюка.І.М.
До роботи у складі журі було залучено  осіб, серед яких доценти ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, вчителі фізики  закладів освіти області.
Усі учасники турніру отримали запрошення від декана фізико-технічного факультету на прослуховування лекцій від викладачів факультету з усіх  розділів фізики!