Наш проєкт “MAMM: Modern Analyses for Molecular Medicine” сьогодні презентовано на Kick-Off Meeting

  Наш проєкт “MAMM: Modern Analyses for Molecular Medicine” сьогодні презентовано на Kick-Off Meeting щодо створення німецько-українських центрів передових досліджень.
   Приємно, що тривала робота, спільно потужними партнерами – університетською клінікою Мюнстеру та університетом Марбургу, дійшла до початку реальної співпраці.
  Так, це дещо незвично для фізиків,  але вона є закономірною для нашого нового напрямку навчання студентів і виконання наукових досліджень – “Медична фізика”.
  Презентував проект Dr. Michael Grau (University Hospital Münster).
Це лише перший крок на шляху створення таких центрів, тому очікуємо нових звершень!
   Організатори заходу: Федеральне міністерство освіти та наукових досліджень Німеччини, Посольство Німеччини в Україні, Міністерство освіти і науки України.
   Серед запрошених гостей – Президент НАНУ Анатолій Загородній, заступник Міністра освіти і науки України Олексій Шкуратов, Генеральний директор Директорату з координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України Ростислав Томенчук, представники НФДУ, DFG, керівництво Німецько-української торгівельно-промислової палати, експерти програми Горизонт-Європа!