Відкрита лекція від фахівців ІТ компанії COAX

В рамках співпраці фізико-технічного факультету з стейкхолдерами, відбулася зустріч учасників навчального процесу з представниками провідної IT компанією COAX.
Компанія COAX заснована в 2010 році і на даний час колектив компанії налічує понад 70 фахівців, та два офіси в Івано-Франківську. Компанія є провідною з веб-розробки, завдяки фахівцям компанії, які мають великій досвід та вдало поєднують його з використанням новітніх технологій та сучасного програмне забезпечення.
Зустріч відбулася у форматі відкритої он-лайн лекції, яку провели співзасновник компанії, технологічний директор – Іван ВЕРКАЛЕЦЬ та менеджер з персоналу – Ольга ПАРЦЕЙ. Представники компанії розповіли студентам про історію розвитку компанії її команду, актуальні технології, зокрема штучний інтелект та машинне навчання, мови програмування. Звернули увагу на наявні вакансії та переваги які компанія надає своїм працівникам, а також запросили студентів на співбесіду.
На зустрічі також обговорили перспективи співпраці, можливості регулярного залучення фахівців компанії до навчального процесу та обговорення змісту освітніх програм.